Na de kerst uitverkoop: sportschoenen van Nike, adidas en anderen voor een koopje


Nieuwe voetbaluitdagingen en -doelen betekenen maar één ding: nieuwe schoenen. Er is geen beter moment om ze aan te schaffen dan nu. Je vindt al je favoriete merken zoals adidas, Nike en Puma in onze winter sale. Met welk model ga jij het nieuwe seizoen in?

Voetbalschoenen

Loopschoenen uitverkoop


We weten maar al te goed dat voetbal niet alleen om de tijd op het veld draait. Kracht- en conditietrainingen zijn een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Daarom hebben we een winter uitverkoop voorbereid van adidas hardloopschoenen, enorme kortingen op Puma hardloopschoenen en post kerst kortingen voor Nike hardloopschoenen van Nike.

Hardloopschoenen

Track pants winter uitverkoop


Naar de sportschool of om elke dag te dragen. Sweatbroeken zijn de perfecte keuze voor beide gelegenheden met hun comfortabele pasvorm en een soepel gevoel. Vind je favoriete paar tussen aanzienlijk afgeprijsde Nike track pants of adidas track pants voor heren in onze winter sale!


Trainingsbroeken voor heren

Merk sweatshirts na de kerst uitverkoop


Comfort boven alles. Voor de finishing touch, check de Nike sweatshirt sale, check de adidas sweatshirt sale en kies het juiste stuk voor je garderobe.

Sweatshirts voor heren