Voetbalcadeaus voor kinderen op basis van leeftijd: wat te kopen voor Kerstmis of zelfs een verjaardag?

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau met voetbalthema voor jonge voetballiefhebbers? Of het nu voor Kerstmis, een verjaardag of gewoon zomaar is, wij hebben de beste cadeaus voor voetballers en voetbalfans in verschillende leeftijdsgroepen. In onze winkel vindt u een scala aan fantastische cadeaus met voetbalthema die een glimlach op het gezicht van elk kind zullen toveren. Laten we eens kijken wat we kunnen kopen voor kinderen van verschillende leeftijdscategorieën:

Voetbalcadeaus voor kinderen van 0-3 jaar

Voor de jongste voetbalfans zijn de ideale cadeaus geschenken die hun ontluikende interesse in de sport aanmoedigen:1

Voetbalschoenen 

Begin ze jong met schattige, kleine voetbalschoenen ontworpen voor de kleinste voetjes. Deze miniatuurschoenen zien er niet alleen schattig uit, maar geven ze ook het gevoel dat ze een toekomstige voetbalsuperster zijn. Schoenmaten voor kinderen jonger dan 3 jaar kunnen variëren van EU 17 (VK 1) tot EU 28 (VK 10,5).

Voetbalschoenen voor kinderen

Voetballen maat 1

Een minivoetbal (maat 1) is perfect voor de kleintjes. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze hun dribbel- en trapvaardigheden op een leuke en veilige manier kunnen oefenen.

Voetballen

Voetbal Jerseys

Geef ze hun eerste voetbalshirt met het logo van hun (of jouw :) favoriete team. Het is een schattig en gedenkwaardig cadeau waardoor ze zich vanaf het begin deel zullen voelen van de voetbalwereld.

Jerseys

Voetbalcadeaus voor kinderen van 3-9 jaar

Voor deze leeftijdsgroep kunt u kiezen uit de volgende cadeaus:2

Voetbalschoenen

Op deze leeftijd zijn voetbalschoenen niet langer slechts een esthetisch accessoire, maar worden ze een volwaardig onderdeel van de uitrusting van jonge voetballers. Maten in deze leeftijdsgroep variëren van 27 EU tot 38 EU.

Voetbalschoenen voor kinderen

Keepershandschoenen

Voor de aspirant-keepers is een paar keepershandschoenen een fantastisch cadeau. Het zal hen aanmoedigen om de rol van keeper te omarmen en hun reddingen te oefenen.

Keepershandschoenen

Voetballen maten 2 en 3

Naarmate zij groeien, groeien hun voetballen ook. Maat 2 is ideaal voor kinderen tot 5 jaar en maat 3 tot 9 jaar en biedt betere controle, nauwkeurigheid en kracht bij het trappen.

Voetballen

Training kegels

Help ze hun dribbelen en behendigheid te verfijnen met een set oefenkegels. Deze kleurrijke kegels kunnen worden gebruikt om leuke en uitdagende oefeningen te maken in de achtertuin of in het park.

Training kegels

Voetbalcadeaus voor kinderen van 9-15 jaar

Voor oudere kinderen die al aan het trainen zijn op het voetbalveld zijn de volgende cadeaus geschikt:3

Voetbaltassen en rugzakken

Elke voetballer, jong of oud, heeft een stijlvolle tas nodig om zijn kostbare voetbalschoenen en uitrusting in te vervoeren.

Tassen en rugzakken

Voetballen maat 4

Overgang naar een maat 4 voetbal voor verbeterde handling en precisie. Het is de perfecte maat voor deze leeftijdsgroep en zal hen helpen hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Voetballen

Scheenbeschermers

Veiligheid is essentieel. Rust ze uit met scheenbeschermers om hun benen te beschermen tijdens wedstrijden en oefensessies. Scheenbeschermers zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je hun favoriete kleur of team kunt kiezen.

Scheenbeschermers

Voetbalcadeaus voor kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen

Voor oudere kinderen en tieners die gepassioneerd raken door voetbal, zijn deze cadeaus ideaal:4

Voetbalschoenen voor volwassenen

Als ze volwassen zijn, kun je ze verrassen met een paar voetbalschoenen van hoge kwaliteit die passen bij hun stijl en prestatiebehoeften. Trakteer ze op het beste dat er is!

Voetbalschoenen voor volwassenen

Voetballen maat 5

Upgrade naar een voetbal van volledige grootte (maat 5) voor uitdagendere spellen en een betere voorbereiding op competitieve wedstrijden.

Voetballen

VoetbalJerseys

Zet de traditie voort met een gloednieuw voetbalshirt van hun favoriete team. Het is een tijdloos cadeau dat elke voetbalfan zal waarderen.

Fanshop

Kortom, het vinden van het perfecte cadeau met voetbalthema voor kinderen en volwassenen is eenvoudig met 11teamsports. Ongeacht de leeftijdsgroep ontdekt u een ruime keuze aan producten om de dag van elke voetbalfan speciaal te maken. Dus of het nu Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid is, tover een glimlach op hun gezicht met deze fantastische voetbalcadeaus.