FINAL SALE – Min. 25% korting op geselecteerde artikelen WINKEL NU

Het vriest buiten, dus wat?


Er is geen manier omheen. Het vriest buiten, het sneeuwt of het regent (misschien beide), het is nat, het zicht is niet goed, er zijn geen wedstrijden, maar het trainen houdt niet op. Het zou ook niet verstandig zijn om training te vermijden, ongeacht het weer. Je kent het oude gezegde: train hard, the fight is easy.

asd
Trainen in de winter vraagt ​​om twee dingen. Goede kleding en een goede warming-up. Je kunt de bal dus beter met rust laten totdat je tenen en spieren losser worden. Een beetje joggen is ideaal om mee te beginnen, terwijl je onderweg steeds meer elementen toevoegt. Houd het dynamisch, geef de kou geen kans om je in te halen. Je kunt dit min of meer aan de coaches overlaten, maar wat je moet dragen, moet je zelf weten. Wij helpen je in ieder geval graag verder.

Prioriteit nummer één is om warm en droog te blijven. Moderne baselayers helpen je daarbij. De allereerste laag in de onderste afdeling kan een functionele short zijn. Ideale condities voor je benen worden geboden door een lichte en ademende compressiebroek. Degenen die je knieën bedekken zijn ook heel erg belangrijk. Over deze laag kun je je korte broek, sokken of trainingsbroek dragen. Hetzelfde type baselayer is van toepassing op het bovenlichaam. Functionele shirts zorgen ervoor het zweet makkelijk kan ontsnappen , zodat je altijd lekker droog bent, zelfs als je zweet. Deze volgen ook de vorm van je lichaam, zodat je beweging helemaal niet wordt beperkt. Zelfs als je er een paar tegelijk draagt. De bovenste laag moet een sweatshirt of een jacket zijn, of beide, afhankelijk van de kou. En zoals onze moeders graag zeggen: je kunt je altijd uitkleden als je het te warm hebt.

asd

Dus dat is de basis. Nu naar de accessoires, die net zo belangrijk zijn. IJzige en gevoelloze vingers is iets wat niemand wil. Handschoenen zullen het lukken. Speciaal voor spelers zijn antislip-elementen voor de inworpen. Een ander, zeer populair winterstuk is een nekwarmer. Zoals de naam al doet vermoeden, houden ze je nek warm, maar ze kunnen nog veel meer! U kunt kiezen uit een aantal meer geavanceerde typen die u van nek tot aan de oren kunnen bedekken, zodat zelfs uw gezicht eruitziet als in een deken. Deze bevatten meestal ook een speciale laag voor uw neus en mond, waardoor ademen gemakkelijker wordt, wat handig is.

Bovendien zijn er hoeden, mutsen en dergelijke. Veel van de lichaamswarmte kan verloren gaan door een onbedekt hoofd. En erger nog, als je oren rood worden van de kou en een heel gemakkelijk doelwit worden voor degenen die nooit een kans missen om een ​​filmpje te maken. Au.

Oké, nu we goed gekleed, opgewarmd en uitgerekt zijn, geloof ik dat we wat baltijd hebben verdiend. Sommige echt mooie wintermodellen worden meestal in de wintermaanden geïntroduceerd.
Kies degene die je het leukst vindt en let's go!