FOOTBALL BOOT SALE – Tot 60% korting op geselecteerde voetbalschoenen WINKEL NU

Puma Future Z "Game On"

Puma's teasers voor de kerst hebben hun vruchten afgeworpen. De sneeuwwitte, limited edition hintte naar de stijl van de nieuwe generatie Future Z-schoenen. Het volledig herontworpen model heeft maar één doel. Om je tegenstanders gek te maken. Vooruitstrevende technologieën en een aantrekkelijk uiterlijk helpen dit doel te bereiken. Laten we deze schoonheden eens goed bekijken.

Neymar Puma Future Z

Het middelpunt van de constructie en het goed zichtbare element van de Future Z is de aanpassende FuzionFit + compressieband, die optimale vergrendeling en ondersteuning biedt voor beweging, waardoor je nog behendiger bent. Sinds het eerste ontwerp heeft Puma de aandacht gevestigd op de belangrijkste technologische vooruitgangen. De tape valt op in contrast met de rest van kleur van de schoen. Voor de limited edition was het sneeuwwit, nu een levendig lichtgevend groen.

Puma Future Z

Het bovenwerk is bedekt met GripControl laag voor een perfect balgevoel. En je vraagt je misschien af: waarom Future Z? Dit wordt beantwoord door een "Z" -vormige buitenzool voor bewegingen in meerdere richtingen. Puma is erin geslaagd om een sexy schoen te maken die je aandacht zal trekken.

Haal je paar

Puma Future Z