Gratis voetbalcadeau bij elke aankoop boven €150 en €220 -- days --:--:-- Ik wil een cadeau

Nike Mercurial Dragonfly

De weg naar perfectie houdt nooit op, evolutie is niet te stoppen. Nike verlegt opnieuw de grenzen van snelheid met zijn nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly en Mercurial Vapor voetbalschoenen, geïnspireerd door het elegante, effectieve en extreem snel beestje - een libelle.

Nike Mercurial Dragonfly

Wat is er nieuw? Deze nieuwe wapens zien er op het eerste gezicht misschien hetzelfde uit als hun voorgangers, maar als je verder kijkt dan het uiterlijk, is precies het tegenovergestelde waar. Mercurial Dragonfly introduceert tal van nieuwe technische functies om een nog comfortabelere pasvorm en een perfect natuurlijk gevoel te garanderen en de controle bij de hoogste snelheden te behouden. Maar het hoogtepunt blijft natuurlijk de weergaloze acceleratie en snelheid.

Nike Mercurial Dragonfly

Libelle-vleugels vormden de inspiratie voor het nieuwe Vaporsite-bovendeel, dat in plaats van een enkele laag vier verschillende, extreem dunne lagen gebruikt. Deze lagen leveren, net als bij een libelle, betere resultaten op dan ooit tevoren. Maar de inspiratie van een snel insect houdt daar niet op, want ook de zoolplaat kreeg een belangrijke update. De zool is niet langer gespleten, maar de voor- en achterkant zijn nu verbonden met een dunne rug die zorgt voor verbeterde grip en acceleratie.

Nike Mercurial Dragonfly

De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen debuteert op 1 februari in een psychedelisch kleurenspectrum. Wees klaar om je paar te pakken en behoor tot de eerste gelukkigen die van de meest vooruitstrevende Nike-release in lange tijd gaat genieten.