Klaar voor de winter

Klaar voor de winter

9. 1. 2021 2 min. lezen

Bekijk een korte selectie van producten die je winteruitrusting kunnen uitbreiden.

De winter is hier en daarmee ook de behoefte aan een specifieke uitrusting. Voor koud weer met sneeuw of  een ijskoude wind. Bekijk onze korte lijst met producten die het sporten in de winter gemakkelijker en comfortabeler zullen maken.

Het is goed om bij de basis te beginnen. En tijdens de winter moet functioneel ondergoed de basis van een outfit vormen. Het vormt een dun laagje op je huid, waardoor je warm wordt tijdens actieve bewegingen. En tegelijkertijd beperkt het je bewegingsvermogen niet. Als volgende laag dragen we meestal een trainingsset (of trainingspak). Ook in de herfst of lente is dit niet een overbodige luxe. En heb je al een deel van een trainingspak, maak het dan af met een tweede deel. Ofwel door een broek of een sweatshirt. Maar in de winter hebben we vaak nog meer kledinglagen nodig, en de laatste moet natuurlijk een jas zijn.

Ready for winter

Met drie lagen ben je waarschijnlijk bestand tegen longontsteking en andere soortgelijke ziektes, maar bevroren vingers of oren, dat is nog iets erger. Vergeet daarom een muts en handschoenen niet. En voor echte fijnproevers hebben we ook de gaafste nekwarmers.

Ready for winter

Maar ook al zijn we een winkel voor voetbalartikelen, we vergeten de momenten niet dat we niet bepaald rondrennen op een veld maar bijvoorbeeld op weg zijn naar het werk, naar school of op een date. In dit soort situaties zul je geen ster zijn in een trainingspak met een nekwarmer. Vergeet dus niet onze aanbiedingen voor "casual" kleding door te nemen. We hebben stijlvolle jassen, sweatshirts, vesten en al het andere.

ready for winter

Tomáš Zemánek - 11Teamsports.