FOOTBALL BOOT SALE – Tot 60% korting op geselecteerde voetbalschoenen WINKEL NU
Hoe pak je je voetbaltas in

Hoe pak je je voetbaltas in

29. 3. 2021 3 min. lezen

Hoe pak je je voetbal tas in? Deze essentiële dingen moeten er in!

Zou je willen weten hoe je je tas inpakt voor een training of een wedstrijd? Bekijk onze tips voor alles wat er in een voetbaltas hoort te zitten. Wordt geïnspireerd en breng je voorbereiding tot een hoger niveau. 

We zijn er zeker van dat je weet hoe je favorite spelers zich klaar maken voor hun wedstrijden. Perfect matchend, elegant, en vooral met een perfecte haarstijl. Dit gaat niet over haarstijl; je kapper is de persoon die je daar voor moet vragen. Wij zijn hier om je advies te geven over hoe je anders kan zijn dan je teamgenoten en hoe je je voorbereid voor voetbalpodia als een echte pro. Er was ooit een wijze man die zei dat het geheel bestaat uit de kleine details. 

How to pack a football bag

Het eerste belangrijke punt is natuurlijk een goede voetbaltas met genoeg opbergruimte. Natuurlijk moeten de goede schoenen er in. In de kleedkamer voel je je comfortabel in je sneakers van waaruit je kan omkleden naar je grootste wapen - voetbalschoenen. Dit hangt heel veel af van de ondergrond waarop je gaat spelen. We hebben schoenen voor je voorbereid voor gras, kunstgras en voor de zaal. Als je schoenen koopt van de top series krijg je er een zak bij om ze makkelijk op te bergen na de wedstrijd. 

Een ander belangrijk deel van je voetbaluitrusting zijn je kleren. Mondiale merken offeren producten die de laatste technologieën hebben die je absoluut comfortabel maken, zo dat jij je vol kan concentreren op de wedstrijd. Onze cruciale tip is functionele kleding; het lost zweet perfect op, warmt gespannen spieren op en door de form voelt het absoluut vrij om in te bewegen zoals je wil.  

How to pack a football bag

Ten slotte heb je goede scheenbeschermers nodig. Je wilt niet bont en blauw zijn na de wedstrijd toch? De Premier sokken tape houd je scheenbeschermers perfect waar je ze nodig hebt, en je kan het ook voor je vingers gebruiken als je ze verstuikt hebt. 

Zoals we je al gezegd hebben - het leven van een voetbalspeler begint en eindigd niet met het fluiten van de scheids. Wees stijlvol na de wedstrijd! Daarom heb je ook een handdoek en cosmetische producten nodig. Het ziet er uit alsof we perfect voorbereid zijn! En neem voor de wedstrijd een goede snack om nog even je energie te boosten en zet een koptelefoon op voor je favoriete muziek. Let's go!

Jakub Jonáš - Top4Football.