Gratis voetbalcadeau bij elke aankoop boven €150 en €220 -- days --:--:-- Ik wil een cadeau

Het jaar 2021, het jaar waarin de EURO 2020 werd gehouden, loopt net ten einde. Deze zin alleen al is een perfecte getuigenis van de tijd waarin we leven. Veel wordt uitgesteld, ook voetbal. Maar onze geliefde sport en de mensen die erin spelen, doen hun best om ons hoe dan ook vreugde te bezorgen.  Wie was er het beste in als het op de schoenplaatjes aankomt? Wij brengen u een overzicht van de interessantste, innovatiefste en creatiefste modellen die dit jaar werden voorgesteld. Welke verdient de titel?


Puma Future Z 1.1


Dit beest is in vorm. Puma is de laatste tijd steeds zichtbaarder tussen de twee grootste spelers, adidas en Nike. Mede dankzij hun revolutionaire model genaamd Future. Een schoen vol met de nieuwste technologie die de voetbalgoochelaars het beste zou moeten liggen. Dat moet de reden zijn waarom een zekere Neymar zijn eigen toekomst aan dit merk verbond. Welke is de volgende?

Puma Future

 

adidas Predator Freak+ Paul Pogba x Stella McCartney


Eindelijk staat er een veganistische optie op het menu! Op de Wereld Vegan Dag van dit jaar werd een heel bijzonder model van twee jonge kunstenaars geïntroduceerd. Modeontwerpster Stella McCartney ging in zee met Paul, niet haar vader, maar met Paul Pogba! Een speler die vaak creatief is en niet alleen op het veld. Deze absolute limited-edition smakelijke schoonheden zijn niet over het hoofd te zien! 

predator

 

adidas F50 Ghosted UCL


Snelheid. Dit woord omschrijft alweer een limited edition van adidas uit 2021. Hoe snel ze onder onze handen vandaan verdwenen zijn, is het ultieme bewijs voor deze stelling. Deze F50's komen heel dicht in de buurt van een sprinter spike. Ze zijn ultralicht, met een verhoogde teen en een carbon fiber in de zool. Ze zijn ook een designerstuk. De Champions League inspiratie zal je niet teleurstellen, nooit. 

UCL

 

adidas Predator Freak+


Hattrick voor adidas! En een welverdiende. De Freak+ collectie werkt zo goed voor de legendarische Predators. En deze variatie van wit, zwart en groen is zo dicht bij perfectie als het maar kan. Misschien moeten we deze bewaren voor de "beste schoenen van dit decennium" lijst?

freak+ grn


Nike Tiempo Legend 9 Elite


Pure elegantie. Dat kan gezegd worden over meer dan één paar hier, maar over deze elite Nike Tiempo Legends zeker. Nike ging met enkel wit en reflexieve zilveren kleuren en liet de schoen zelf de rest doen. En aangezien zowel "legende" als "elite" meer dan passend zijn, weet je dat we deze topper onder de voetbalschoenen niet konden weglaten uit onze selectie.

tiempo legend 9

adidas Copa Mundial 21


Sommige schoenplaatjes zijn om te etaleren en niet om vervolgens op voeten en veld te leggen. De originele mundials zitten terecht in elke waardige collectie. Maar wat dacht je van deze mundials met een gebreide bovenlaag? Een tot tien, wat is uw oordeel?

copa

 

adidas X Ghosted+


Soms zijn we schuldig aan het beschouwen van voetballers als superhelden. Soms misschien omdat ze het kostuum dragen tijdens een viering, toch Auba? Nou, het lijkt erop dat de Professor X een bezoek heeft gebracht aan adidas en er twee van zijn eigen heeft meegenomen. Wolverine en Cyclops. Van de eerstgenoemde kwamen de laarzen goed uit, maar de Predators zijn er al volop en aangezien adidas ook Klopp heeft gez... 

adi x

 

Puma King Dassler Legacy Top


Eusébio, Pelé, Cruijff en Maradona lopen een bar binnen... en dragen allemaal de Puma Kings. Je zou het je kunnen voorstellen, ze droegen ze tenslotte allemaal tijdens hun carrière! En het is aan dit legendarische model dat Puma besloten heeft een eerbetoon te brengen. Aan het einde van het jaar presenteerde Puma ze aan het publiek en een moderne versie van zulke klassiekers kon niet ontbreken in onze TOP 10.

puma king

 

adidas Predator Pulse


Weer een hattrick voor adidas! Deze Predators waren een zekere gok. Zwart leer met gouden en witte details, zeg maar niets meer. Nog een eerbetoon aan een legendarisch model in onze lijst. Het lijkt wel of de broers Dassler nog steeds met elkaar in de clinch liggen. De ene met zijn Puma's, de andere met de drie strepen. Nou, de jongste, Adi, is hier aan de leiding, met dank aan deze lederen schoonheden.

predator pulse

Mercurial Superfly 8 Elite CR7 


Geen Ballon D'or dit jaar voor Cristiano, dus misschien de beste voetbalschoenen van het jaar? Voor het einde van onze lijst kozen we het Nike Spark Positivity model, op maat gemaakt voor spelers als CR7. Spelers die ernaar streven om sneller, nauwkeuriger en gewoon elke dag beter te zijn en er daarbij ook nog goed uit te zien.

cr7