Tot 70 % korting! Leveringsgarantie tot Kerstmis Nu kopen

De beste voetbalschoenen voor dames

Na het Women's EURO in Engeland van deze zomer realiseerden de meeste mensen over de hele wereld zich dat vrouwenvoetbal nieuwe hoogten bereikt en net zo moet worden opgevat als mannenvoetbal. Met een recordaantal bezoekers en zelfs deelname aan amateurvoetbal zit het vrouwenvoetbal in de lift en niemand van ons kan er omheen. We hebben daarom een overzicht gemaakt voor al onze vrouwelijke voetballers om je te helpen bij het kiezen van de perfecte voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Als we onze selectie moeten beginnen met één paar voetbalschoenen, moeten we waarschijnlijk de meest gebruikte voetbalschoen van allemaal kiezen, zowel in het heren- als het damesvoetbal. De Nike Mercurial is jaar na jaar een van de toonaangevende modellen en dit seizoen zijn ze met hun Zoom-zoolplaat nog een stapje verder gegaan. Daarnaast worden ze gedragen door de leidende sterren van het vrouwenvoetbal, aangevoerd door het gezicht van de nieuwe FIFA 2023, Sam Kerr. Als je meer wilt weten over de nieuwe Mercurials, bekijk dan een van onze eerdere artikelen over Nike's nieuwste assortiment speedboots.
Gedragen door: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

De legendarische lijn voetbalschoenen van adidas is ontworpen voor spelers die gek zijn op het beheersen van de bal en de hele wedstrijd. Iconische rubberen Zone Skin geeft je tijdens de wedstrijd het vertrouwen dat de bal niet van je wreef glijdt en je passes gaan waar je wilt. Je kunt de bovenste Predator Edge-lijn ook in een laceless version. Roofdieren worden gedragen door een aantal wereldvoetbalsterren, waaronder vrouwen, vooral de aanvoerder van het Franse nationale team en een van de beste spelers ter wereld, Wendie Renard.
Gedragen door: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Dusver, Puma is de enige van de grote voetbalbedrijven die voetbalschoenen produceert die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen. Voetbalschoenen van andere merken dan adidas en Nike worden vaak over het hoofd gezien, maar Puma heeft momenteel enkele van de beste en best passende schoenen dit seizoen. Dankzij de compressietape op de wreef past het Future 1.4-model perfect, omhelst de voet en zorgt voor een goed balgevoel. Gemaakt voor ervaren spelers, je kunt niet fout gaan met de Puma Future.
Gedragen door: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona

Puma Future Z 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Deze veelzijdige voetbalschoenen van Nike hoeven niet echt geïntroduceerd te worden, omdat ze worden gedragen door enkele van de meest technische spelers ter wereld. Verhoogd, rubberen patroon verbetert je aanraking en de Flyknit-constructie wikkelt zich als een sok om je voet. In het damesvoetbal worden ze momenteel gedragen door de winnaar van de laatste twee Ballon d'Or-prijzen en FC Barcelona-speler, Alexia Putellas. In de mannelijke categorie, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount en vele anderen. Moeten we hier nog iets aan toevoegen?
Gedragen door: Alexia Putellas - FC Barcelona

Nike Phantom GT2

 

Al met al, welke laarzen vind jij het leukst? De paren die we in deze recensie hebben genoemd, zijn enkele van de beste die je nu kunt vinden, gebaseerd op het feit dat ze worden gedragen door de grootste sterren in het wereldvoetbal, dus we kunnen garanderen dat je het beste schoeisel op de markt. We hopen dat we het je in ieder geval een beetje makkelijker hebben gemaakt om je nieuwe voetbalschoenen te kiezen, je kunt er veel krijgen met een mooie korting alleen hier bij 11teamsports!