FOOTBALL BOOT SALE – Tot 60% korting op geselecteerde voetbalschoenen WINKEL NU

Adidas komt met de nieuwe Superlative Pack die stijlvolle ontwerp van modellen Predator, X en Nemeziz bevat. Je kunt ze nu allemaal krijgen in de combinatie van zwart, blauw, geel en wit, en sommige met nog grotere upgrades.

adidas Superlative pack

Waarschijnlijk de meest extravagante innovatie van het hele pakket is de upgrade van de Predator, concreet van zijn variant met sok, die nu in het achterste deel een stuk hoger is dan in het voorste deel. En er kwam ook wat verandering voor het Demonskin-oppervlak. De rubberen sporen zijn nu niet in een regelmatig rooster gerangschikt, maar in wildere vormen. Predators uit het Superlative Pack zijn ook gemakkelijk te herkennen aan hun nieuwe naam Freak.

De Superlative Pack bevat ook een nieuw ontwerpvariant voor het X model. Vanaf nu is het verkrijgbaar in een interessant zwart en geel ontwerp, waardoor de meerlaagse technologie opvalt. Voor zool en noppen gebruikt Adidas een degelijke kleurencombinatie van wit en zwart.

Koop nu

adidas Superlative pack

Het laatste model dat een upgrade kreeg als onderdeel van het Superlative Pack is Nemeziz. Hoewel het in dit geval alleen om een nieuwe kleurvariant gaat met een iets verbeterde textuur van het bovenwerk. Net als in het geval van Predator en X-modellen is de nieuwe kleurvariant van Nemeziz de combinatie van zwart, blauw, geel en wit.

Koop nu