End of Season Sale - Bespaar tot 60% op geselecteerde artikelen -- days --:--:-- WINKEL NU
Technologieën
Mizuno Wave

Een unieke technologie die de twee basiskenmerken combineert die nodig zijn voor een functionele hardloopschoen: vering en stabiliteit. Tijdens het hardlopen wordt het lichaam overbelast, dus de juiste combinatie van demping en stabiliteit is belangrijk om het risico op blessures te verkleinen. Het golfkarton zorgt voor een uitstekende demping door de kracht van de impact over een groter gebied te verspreiden. De stabiliteit van de golftechnologie wordt verkregen door het ontwerpverschil tussen de buiten- en binnenkant van de schoen, en is dus bestand tegen compressie van de tussenzool in de meest belaste gebieden. De basiselementen van demping en stabiliteit in het golfkarton kunnen voor elke hardloper worden ontworpen en het resultaat zijn de lichtste, technologisch geavanceerde sportschoenen voor prestaties.

Dynamotion™ Fit

Een schoen die met je meebeweegt. Het nieuwste Dynamotion Fit-systeem maakt gebruik van de modernste technologie om beweging vast te leggen en biomechanica te analyseren. Het resultaat is een schoen die zich perfect aanpast aan de beweging van de voet tijdens de afzonderlijke fasen van de stap.

SmoothRide

De technologie is ontworpen om zo soepel mogelijk over te schakelen tussen snelle acceleratie en deceleratie tijdens het hardlopen, waardoor de impact wordt verminderd en de flexibiliteit toeneemt. Deze technologie stelt Mizuna in staat om hardloopschoenen te maken die een zeer comfortabele run mogelijk maken. Mizuno wordt beschouwd als een toonaangevend merk op het gebied van schoenontwerp en -technologie, en SmoothRide heeft weer een stap gezet naar maximaal plezier en maximale prestaties tijdens het hardlopen.

AIRmesh

Het AirMesh-materiaal is een ventilatiesysteem dat zorgt voor maximaal ademend vermogen en dus comfort voor de voeten.

Premium Insock

De uitneembare anatomisch gevormde binnenzool zorgt voor een geweldige pasvorm, comfort en helpt bij demping en duurzamere duurzaamheid.

U4icX

De volgende stap in ontwikkeling voor maximaal loopcomfort. De nieuwe tussenzool is lichter dan de ap + met een veel groter gevoel van demping en meer flexibiliteit voor een echt comfortabele maar efficiënte run.

X10

Duurzaam carbonrubber, dat zich in de zool bij de hiel bevindt, dus het meest belaste deel. Het wordt gebruikt om de levensduur van schoenen te verlengen.

Vragen
Vraag toevoegen
*
*
*
We beantwoorden jouw vraag de volgende werkdag at the latest.

Niemand heeft nog naar dit product gevraagd.
Maattabel
Placeholder
Placeholder